FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX Groothandel de Smet


Al meer dan 90 jaar is FOOX Groothandel de Smet actief in de provincie Zeeland & West Brabant! Service staat bij Groothandel de Smet hoog in het vaandel en dat wordt door onze relaties gewaardeerd.

Met het meest complete assortiment sigaretten, shag & sigaren, zoetwaren, koude en warme dranken, disposables, schoonmaakmiddelen, hygiënepapier en kerstpakketten voorziet Groothandel De Smet in de behoefte van gemaks- en tabakswinkels, pompshops, horeca, bedrijvenmarkt, scholen, verenigingen, instellingen en grootverbruikers.

FOOX Groothandel de Smet is opgericht door Finantius de Smet in 1921. Afnemers waren in die periode met name cafés en tabakswinkels. Het verkoopgebied werd na de 2e wereldoorlog uitgebreid naar Oost-Zeeuws Vlaanderen en er kwam een tweede vestiging bij aan de markt te Terneuzen.

Vanaf 1953 werden alle activiteiten vanuit de vestiging in Oostburg verricht door vader en zoon de Smet samen met een 3-tal medewerkers. Het assortiment werd tevens uitgebreid met zoetwaren en frisdranken.  FOOX Groothandel de Smet begon vanaf dat moment te leveren aan tankstations, levensmiddelenbedrijven en seizoensbedrijven.In 1973 werd groothandel Michels te Vlissingen overgenomen en werden de activiteiten uitgebreid naar Walcheren en de Bevelanden. In 1992 werd een groter pand betrokken, ook gevestigd aan de industrieweg te Oostburg. Hierna volgde de exploitatie van sigaretten-, frisdrank-, koffie- en zoetwarenautomaten bij bedrijven en instellingen.

Inmiddels is binnen het familiebedrijf de vierde generatie "de Smet" toegetreden. De verkoop van tabaksartikelen is nog steeds een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten. Door assortimentsuitbreiding en exploitatie van automaten wordt er een brede afnemersgroep bereikt. Gedurende de afgelopen 90 jaar is er veel veranderd: niet alleen binnen het bedrijf maar ook binnen de afnemersmarkt.

Tot en met 2012 was de naam van het bedrijf 'Groothandel FDS de Smet'. Met de intrede van de 'nieuwe huisstijl' in 2013 veranderde ook de naam: 'FOOX Groothandel de Smet'. Wat altijd is blijven bestaan is de persoonlijke benadering en de servicegerichtheid.

FOOX Groothandel de Smet

Industrieweg 15
4501 PM Oostburg

T. 0117 - 45 33 51
F. 0117 - 45 38 28
E. info@groothandeldesmet.nl

BTW. NL009608163B01
KvK. 21009829

Openingstijden:

 
maandag 08.00 17.00
dinsdag 08.00 17.00
woensdag 08.00 17.00
donderdag 08.00 17.00
vrijdag 08.00 16.00
FOOX Corporate Film
Loading the player...
FOOX Groothandel de Smet
FOOX Groothandel de Smet
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux