FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Overname Rovac door FOOX Groothandel de Smet

FOOX Groothandel de Smet neemt Rovac over FOOX Groothandel de Smet uit Oostburg is per 1 februari 2020 eigenaar geworden van Rovac uit Goes. Door deze overname zijn zij nu de grootste groothandel van schoonmaakartikelen en -expertise in Zeeland. Beide bedrijven blijven opereren onder hun eigen naam.

De overname is goed nieuws voor de klanten van zowel Rovac als FOOX Groothandel de Smet. Eigenaar Erwin de Smet: “FOOX Groothandel de Smet is dé specialist voor de bedrijfskantine en Rovac dé schoonmaakspecialist. Door de overname beschikken klanten van Foox Groothandel de Smet nu over 40 jaar expertise op schoonmaakgebied, terwijl de Rovac-klanten profiteren van een forse uitbreiding van het aanbod en een betere distributie. Beide klantgroepen kunnen nu volledig ontzorgd worden.”

De komende maanden staan voor De Smet in het teken van de integratie: “We gaan er nu voor zorgen dat beide bedrijven optimaal van elkaars expertise en voordelen kunnen profiteren, zodat we klanten nog beter kunnen bedienen. Rovac beschikt nu in één klap over een provinciedekkend distributienetwerk en kan gebruik maken van de verregaande expertise op het gebied van online bestellen en orderafhandeling, dat door FOOX Groothandel de Smet is opgezet.” De Smet licht dat verder toe: “We gebruiken technologie om te zorgen dat klanten sneller en makkelijker kunnen bestellen. Zo hebben we een app ontwikkeld waarmee je een QR-code op een voorraadkast kun scannen, waardoor in één keer de complete voorraad aangevuld kan worden. Dat scheelt onze klanten enorm veel tijd en zorgt ervoor dat alles voorradig blijft. Je moet er als bedrijf toch niet aan denken dat je ineens zonder koffie of toiletpapier zit?”

Rovac-klanten hebben door de overname nu ook toegang tot het grote assortiment bedrijfskantineartikelen dat door FOOX Groothandel de Smet wordt gevoerd. Naast schoonmaakartikelen hebben zij nu toegang tot warme en koude dranken, zoetwaren en hygiëne-artikelen. Klanten van Groothandel de Smet profiteren van 40 jaar ervaring op het gebied van professionele schoonmaak. “Wij boden al een groot scala schoonmaakartikelen aan, maar het Rovac-team kan onze klanten nu ook bijstaan bij het oplossen van complexe schoonmaakvraagstukken, zoals het reinigen van een vloer die jarenlang achterstallig onderhoud heeft opgelopen.”

Over FOOX Groothandel de Smet
Familiebedrijf FOOX Groothandel de Smet uit Oostburg bestaat volgend jaar 100 jaar en begon oorspronkelijk als verkoper van tabak. De afgelopen eeuw heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot totaalleverancier voor de bedrijfskantine. De 1000 klanten van het bedrijf kunnen via de website of app artikelen voor de bedrijfskantine bestellen, die door het provinciedekkend distributienetwerk snel en hartelijk geleverd worden.

Over Rovac
Rovac uit Goes heeft zich de afgelopen 40 jaar ontwikkeld als leverancier van facilitaire producten. Het bedrijf beschikt over professionele adviseurs die voor klanten de meest complexe schoonmaakvraagstukken kunnen oplossen. 
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux