FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

In de spotlight: Hans den Herder van Primera HulstHans den Herder en zijn team, bestaande uit Jaimy, Joan, en Marijke, werken met vol enthousiasme in hun Primera. In deze mooie winkel midden in de sfeervolle vestingstad Hulst bedienen ze de klanten met de bekende productgroepen. Tevens hebben ze ook een ING Servicepunt.
Op een zeer hartelijke en vriendelijke manier staat Hans klaar voor zijn klanten. Iets wat zeker onderkend wordt door de mensen uit Hulst en omstreken. Niet voor niks is hij tot twee keer toe verkozen tot vriendelijkste ondernemer van Hulst!

Een mooie eyecatcher in de winkel zijn de gift-artikelen waar Hans bewust op inspeelt. Zijn klanten zijn regelmatig op zoek naar kleine cadeaus. Dit vult hij in door leuke Zeeuwse producten aan te bieden, maar ook met mooie kaarsen van het merk Woodwick, om maar een van de talloze voorbeelden te noemen.

Al ruim 20 jaar is Hans een gewaardeerde klant van FOOX Groothandel de Smet. Destijds is hij begonnen met een Bruna en sinds ongeveer vijf jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de Primera-formule. 
Vooral de korte lijnen en de manier van communiceren van en met FOOX wordt gewaardeerd. Bestellen doet Hans via de handige webshop. Op het bureaublad van zijn computer heeft hij zelfs een heuse “hotknop” zodat hij gelijk in de bestelomgeving komt!

We wensen Hans en zijn team veel succes met hun winkel en hopen de fijne samenwerking nog jaren te mogen voortzetten!
 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux