In de spotlight: Hans den Herder van Primera Hulst


Hans den Herder en zijn team, bestaande uit Jaimy, Joan, en Marijke, werken met vol enthousiasme in hun Primera. In deze mooie winkel midden in de sfeervolle vestingstad Hulst bedienen ze de klanten met de bekende productgroepen. Tevens hebben ze ook een ING Servicepunt.
Op een zeer hartelijke en vriendelijke manier staat Hans klaar voor zijn klanten. Iets wat zeker onderkend wordt door de mensen uit Hulst en omstreken. Niet voor niks is hij tot twee keer toe verkozen tot vriendelijkste ondernemer van Hulst!

Een mooie eyecatcher in de winkel zijn de gift-artikelen waar Hans bewust op inspeelt. Zijn klanten zijn regelmatig op zoek naar kleine cadeaus. Dit vult hij in door leuke Zeeuwse producten aan te bieden, maar ook met mooie kaarsen van het merk Woodwick, om maar een van de talloze voorbeelden te noemen.

Al ruim 20 jaar is Hans een gewaardeerde klant van FOOX Groothandel de Smet. Destijds is hij begonnen met een Bruna en sinds ongeveer vijf jaar heeft hij de overstap gemaakt naar de Primera-formule. 
Vooral de korte lijnen en de manier van communiceren van en met FOOX wordt gewaardeerd. Bestellen doet Hans via de handige webshop. Op het bureaublad van zijn computer heeft hij zelfs een heuse “hotknop” zodat hij gelijk in de bestelomgeving komt!

We wensen Hans en zijn team veel succes met hun winkel en hopen de fijne samenwerking nog jaren te mogen voortzetten!