FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Ter Stege in Hoogeveen

Of het nou gaat om een eenvoudige sparing, een moeilijk betonelement of het geheel uitbesteden van de werkplaats, ter Stege heeft zich bewezen een betrouwbare partner te zijn en, door de “proeffabriek”, een bedrijf te zijn die wil innoveren om samen verder te komen. 

Ter Stege is inmiddels bijna 2 jaar, naar alle tevredenheid, klant bij FOOX Groothandel Hoogeveen. Na een fijn gesprek met Oscar Bruinooge heeft ter Stege doen besluiten het complete assortiment bij FOOX Groothandel Hoogeveen af te nemen. 

Het grote voordeel van FOOX is dat het niet alleen onze overburen zijn, maar ook zijn ze gespecialiseerd op het gebied van service en onderhoud. Met een eigen technische dienst staat FOOX garant voor snelle service en uitstekende kwaliteit. 

Door het vertrouwen uit te spreken heeft ter Stege niet alleen haar koffiemachines in onderhoud bij groothandel FOOX, maar sinds kort ook een full service frisdrankautomaat. 

Het gemak van bestellen is volgens Aaltje (officemanager bij ter Stege) één van de vele voordelen, naast online bestellen wordt ook het bestellen van via de FOOXAPP zeer gewaardeerd.

Naast het bestellen is het ruime assortiment en de fijnmazigheid van groothandel FOOX ideaal. Van kantoorbenodigdheden, professionele schoonmaakartikelen tot aan versproducten maakt groothandel FOOX het complete assortiment tot één geheel.
 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux