FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Rebecca Verwaal van Het Schapenschuurtje in Berkenwoude

In 2019 heeft Rebecca Verwaal Het Schapenschuurtje in Berkenwoude geopend.
Het Schapenschuurtje is een luxe theetuin, met een speelgelegenheid voor kinderen, supverhuur en verkoop van streekproducten. Het Schapenschuurtje is seizoensgebonden, in april t/m september van dinsdag t/m zondag en in maart en oktober met mooi weer.


"In het verleden heb ik al met FOOX te maken gehad, ze waren hoofdsponsor van de tennisvereniging waar ik in de toernooileiding zat. De flexibiliteit en het meedenken zijn me bijgebleven.

In 2018 namen mijn plannen voor Het Schapenschuurtje een vastere vorm aan. Na het schrijven van een ondernemingsplan was FOOX de eerste die ik belde.
Alles werd geregeld, van producten tot een Ola ijsvriezer, drankkoeling en de koffiemachine. Ook de complete verzorging en het onderhoud van de machines neemt FOOX voor zijn rekening.

Met mooi weer wordt er veel gebruik gemaakt van het terras en de supverhuur. Het is een uniek plekje waar je nog echt van de rust en ruimte die de polder te bieden heeft kan genieten.
Aangezien Het Schapenschuurtje een seizoensgebonden bedrijf is, wat vooral met mooi weer goed loopt, is een flexibele leverancier een pré. Ook als ik een keer weinig producten nodig heb stelt FOOX zich flexibel op en worden de producten kosteloos afgeleverd.

Ik kan niet anders zeggen dan dat er nog altijd goed met me wordt meegedacht, dat zorgt er mede voor dat FOOX al 3 jaar tot volle tevredenheid mijn leverancier is!"


 
Bron : FOOX Groothandel. Foto door JVH Pictures.
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux