FOOX in gesprek met Rebecca Verwaal van Het Schapenschuurtje in Berkenwoude

In 2019 heeft Rebecca Verwaal Het Schapenschuurtje in Berkenwoude geopend.
Het Schapenschuurtje is een luxe theetuin, met een speelgelegenheid voor kinderen, supverhuur en verkoop van streekproducten. Het Schapenschuurtje is seizoensgebonden, in april t/m september van dinsdag t/m zondag en in maart en oktober met mooi weer.


"In het verleden heb ik al met FOOX te maken gehad, ze waren hoofdsponsor van de tennisvereniging waar ik in de toernooileiding zat. De flexibiliteit en het meedenken zijn me bijgebleven.

In 2018 namen mijn plannen voor Het Schapenschuurtje een vastere vorm aan. Na het schrijven van een ondernemingsplan was FOOX de eerste die ik belde.
Alles werd geregeld, van producten tot een Ola ijsvriezer, drankkoeling en de koffiemachine. Ook de complete verzorging en het onderhoud van de machines neemt FOOX voor zijn rekening.

Met mooi weer wordt er veel gebruik gemaakt van het terras en de supverhuur. Het is een uniek plekje waar je nog echt van de rust en ruimte die de polder te bieden heeft kan genieten.
Aangezien Het Schapenschuurtje een seizoensgebonden bedrijf is, wat vooral met mooi weer goed loopt, is een flexibele leverancier een pré. Ook als ik een keer weinig producten nodig heb stelt FOOX zich flexibel op en worden de producten kosteloos afgeleverd.

Ik kan niet anders zeggen dan dat er nog altijd goed met me wordt meegedacht, dat zorgt er mede voor dat FOOX al 3 jaar tot volle tevredenheid mijn leverancier is!"