FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Jasper Prumper van Tamoil tankstation te Edam

Wij stellen graag Tankstation Tamoil te Edam aan u voor. Dit tankstation ligt op een mooi punt tussen Edam en Volendam en deze relatie bestelt al jarenlang bij FOOX Bergsma Franeker.

Naast de reguliere leveringen door FOOX Bergsma Franeker wordt eigenaar Jasper Prumper ondersteund met bijzondere acties! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bol-display met iedere maand scherpe aanbiedingen of aan een actie met Red Bull displays. Uiteraard geeft FOOX verkoopadviseur Oscar Mul advies over het assortiment, zodat dit up-to-date blijft.

Buiten tabakswaren, zoetwaren, frisdranken, diepvriesproducten (OLA ijs) en auto gebonden artikelen, verkoopt deze ondernemer ook afbakbroodjes en het kwaliteitsmerk Jacobs Douwe Egberts koffie. Tegenover Tamoil Edam is een busstation gelegen en Jasper biedt in zijn shop ook buskaarten aan. Staatsloten zijn in deze shop ook verkrijgbaar.

Consumenten ervaren een goede service van eigenaar Jasper Prumper zelf. Tevens benadert Jasper zijn klanten via Facebook, om ze op de hoogte te stellen van nieuwe artikelen, aanbiedingen en winacties! 

Jasper doet zijn bestellingen bij FOOX Bergsma Franeker elektronisch, o.a. door middel van de FOOX App. Deze wijze van bestellen wordt als heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren. Daarnaast is uiteraard het prettige contact met de FOOX verkoopadviseur van groot belang, een prettige samenwerking kan elkaar alleen maar versterken!


Op de foto rechts Jasper Prumper, eigenaar Tamoil Edam en links Oscar Mul, verkoopadviseur FOOX Franeker – FOOX West.
 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux