FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Nieuws

Voor deze editie zijn we naar het mooie Zoutkamp gereden in de provincie Groningen. Frank Zijlstra nam in 2020 het dappere besluit om het café en partycentrum de Kegel over te nemen. Frank zegde zijn baan bij Heiploeg op om zich volledig te focussen op zijn nieuwe eigen bedrijf. Ondanks alle coronaperikelen die zich vlak na de overname voordeden, is het overnemen van het café toch een groot succes geworden.

Lees meer

In Nederland zit er statiegeld op plastic flessen (groot/klein) van frisdrank en water. Vanaf 1 april 2023 is er een landelijk dekkend en consumentvriendelijk statiegeldsysteem operationeel voor alle metalen drankverpakkingen met een inhoud van 3 liter of minder.

Lees meer

Sinds 1 maart 2022 Verginia en Kevin Huijnen de nieuwe eigenaren van Gemakswinkel Pietje Meertens in Chevremont (Kerkrade). Een mooie uitgebreide gemakswinkel in het zuiden van het land.

Lees meer

"Wij, Maaike en Michel Koster, runnen met ons team al vanaf 2002 onze Primera in Blokker.

Zelfs in onze vroegere video jaren waren wij al klant bij FOOX Bergsma Franeker en omdat wij toen al tevreden waren zijn wij met de Primera ook blijven bestellen bij FOOX Bergsma Franeker."

Lees meer

Zomer in Friesland, dan denk je meteen aan watersport & recreatie. Zo zijn wij voor deze editie naar Heeg gereden, waar Anja Breuer-Bakker in 2018 haar droom kon waarmaken en een eigen restaurant is begonnen: Eetcafé Tante Sjuul.

Lees meer

Vivant in de Zeeuwse havenstad Terneuzen is van oorsprong een echt familiebedrijf.
Vivant Terneuzen bestaat uit een tabaks- en gemakswinkel aan de voorzijde en een grote slijterij met een zeer breed assortiment aan de achterzijde.

Lees meer

FOOX | Groothandel Zuid Nederland heeft sinds jaar en dag een nauwe band met Voetbalclub Olympia ’18 te Boxmeer. Olympia’18 is een vereniging met een rijke historie en met veel leden die heel betrokken zijn bij het verenigingsleven.

Lees meer

Jelle Wesselius en Daphne Kroes runnen samen met veel plezier en gedrevenheid Primera Noorderpoort in Drachten. De prachtige, in 2020 compleet vernieuwde winkel van 140 m2 bevindt zich op Winkelcentrum Noorderpoort.

Lees meer

Ferrero roept ook in Nederland uit voorzorg bepaalde partijen van Kinder producten vrijwillig terug.

Lees meer

Rodney Pijpers heeft al vanaf zijn jeugd de kneepjes van het vak geleerd van zijn vader, in de winkel Primera Pijpers te Apeldoorn. Toen op 22 jarige leeftijd de kans voorbij kwam om zijn eigen winkel te beginnen, heeft hij dit, met hulp van zijn vader, met beide handen aangepakt.

Lees meer

Contact
Actuele Food- & Non-Food trends,
scherpe aanbiedingen en inspiratie
voor de detailhandel vanuit élke
FOOX Groothandel bij u in de buurt.

Wilt u een afspraak maken om zélf
de service van FOOX te ontdekken?
Neem snel contact op met onze
klantenservice of stuur ons vrijblijvend
een email.

Bezoek onze vestigingspagina >>
voor adresgegevens en actuele
openingstijden.
Animo Koffiemachines
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux