Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Nieuws

Joke en Krijn Vonk zijn sinds 1 maart 2009 de trotse eigenaars van Vonkies Readshop Express de Mheen op het Korianderplein in Apeldoorn.

Lees meer

Op 1 maart 2017 is het verkoopteam van de FOOX vestiging in Hoogeveen versterkt met een nieuwe verkoopadviseur buitendienst in de persoon van Karin Bossink. Karin gaat zich vooral bezighouden met het bezoeken van Horeca.

Lees meer

Op 6 maart 2017 ging de FOOX Voorjaarsbeurs in Franeker weer van start. Met maar liefst 75 stands en 1400 bezoekers was de voorjaarsbeurs nog nooit zo groot. FOOX heeft op dit prachtige evenement een aantal foto's gemaakt. Bekijk snel de impressie van deze druk bezochte dag.

Lees meer

Op Maandag 6 maart 2017 werd de 36e succesvolle voorjaarsbeurs gehouden bij FOOX Bergsma Franeker: Meer dan 75 leveranciers presenteerden scherpe acties, innovaties en introducties. Tijdens de voorjaarsbeurs konden een aantal interessante prijzen worden gewonnen.

Lees meer

Op 1 februari 2017 is het verkoopteam van FOOX | Willie Robben in ’s-Hertogenbosch versterkt met een nieuwe verkoopadviseur buitendienst in de persoon van Antoine Zwakenberg.

Lees meer

Maandag 6 maart aanstaande wordt de 36e Voorjaarsbeurs gehouden bij FOOX Bergsma Franeker aan de Edisonstraat 14. Van 13.00u. tot 22.00u. bent u van harte welkom om te ervaren wat de meer dan 75 leveranciers dit jaar voor u kunnen betekenen.

Lees meer

FOOX Groothandel West is een betrouwbare totaalleverancier voor Driestar College Lekkerkerk. De school heeft een winkeltje in de kantine om de leerlingen een snack of een drankje aan te bieden. Voor Piet Eveleens (conciërge) is een redelijke prijs en een betrouwbare levering zeer belangrijk. FOOX West kan hem in deze behoefte voorzien.

Lees meer

Per 20 mei 2017 treedt de nieuwe tabaksrichtlijn TPD-2 in werking. Wij verwijzen u naar de websites van de branche organisatie en naar de informatie site van de rijksoverheid voor meer gedetailleerde informatie.

Lees meer

Bravilor Bonamat is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis van ruim 65 jaar. Bravilor Bonamat ontwikkelt en produceert een breed assortiment aan drankbereidingssystemen, in het bijzonder voor warme dranken zoals koffie en thee.

Lees meer

FOOX Groothandel Hoogeveen is al jaren hoofdsponsor van V.V. Hoogeveen en shirtsponsor van het eerste elftal op zaterdag. Bij V.V. Hoogeveen gaan prestaties en gezelligheid hand in hand. Hessel van der Meer, accountmanager van FOOX Hoogeveen, heeft voor de sportkantine een zeer prettige samenwerking met Aaldert Kleine en Albert Stegeman.

Lees meer

Contact
Actuele Food- & Non-Food trends,
scherpe aanbiedingen en inspiratie
voor de detailhandel vanuit élke
FOOX Groothandel bij u in de buurt.

Wilt u een afspraak maken om zélf
de service van FOOX te ontdekken?
Neem snel contact op met onze
klantenservice of stuur ons vrijblijvend
een email.

Bezoek onze vestigingspagina >>
voor adresgegevens en actuele
openingstijden.
Animo Koffiemachines
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - Natural American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
Folat Partyproducts
MTS Euro Products
effe soep
Fortuin
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
Diversi Foods
VCT Fine Tobacco Products