FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Zoetwaren

FOOX is dé totaalleverancier van speciaalzaak, pompshops, horeca, instellingen en bedrijvenmarkt.

FOOX levert de lekkerste snoep van Nederland! Stuk voor stuk bekende merken, waar iedereen van geniet. FOOX levert wekelijks haar klanten in de zoetwarenbranche. Van detailhandel tot winkelketens, pompshops en markthandel. FOOX biedt een zeer breed en diep assortiment zoetwaren: 350 soorten schepsnoep en meer dan 1000 soorten kinderartikelen.

FOOX biedt u zeer uitgebreide online bestelmogelijkheden. Met uw persoonlijke inlogcode kunt u het complete assortiment online bekijken en bestellen. Het zeer uitgebreide assortiment rollen, volumezakken, candybars, wichtgoed en kinderartikelen biedt volop keuze.

Als groothandel met seizoensgebonden snoep en koek biedt FOOX een ruim assortimenten voor thema's als Valentijn, Pasen, Avondvierdaagse, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Met producten uit dit assortimenten kunt u inspelen op de behoefte van de consument en uw omzet een impuls geven door middel van seizoensgebonden verkoop.

Trendsetter FOOX introduceerde meer dan 10 jaar geleden de Bol - Display welke in bruikleen aan de afnemers van FOOX wordt verstrekt. FOOX zorgt voor de display en voor de POS: de full color A3 topkaarten. De Bol - Display verschijnt 17 keer per jaar en zorgt zélf voor de selling out op de winkelvloer.
M&M's
Fruitella
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Kinder Bueno
Mentos
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux