FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Soep

Cup-a-Soup bestellen? U kunt als bedrijf of instelling Cup-a-Soup bestellen in de webwinkel van FOOX. Nog geen account? Vraag dan snel een account aan. U kunt ook eerst een offerte aanvragen. Maak een selectie van de Cup-a-Soup smaken die u lekker vindt en verstuur vandaag nog uw offerteaanvraag.

Medewerkers van de FOOX Verkoop Binnendienst staan voor u klaar. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij vragen over het Cup-a-Soup assortiment, de Cup-a-Soup accessoires of Cup-a-Soup systemen.

Wist u dat er ook Cup-a-Soup bestaat die geschikt is voor vegetariërs? De volgende varianten zijn geschikt: Cup-a-Soup Champignon, Cup-a-Soup Groenten, Cup-a-Soup Spicy Tomato, Cup-a-Soup Tomaat, Cup-a-Soup Tomaten Crème en Cup-a-Soup Toscaanse Tomaat.

U krijgt de lekkerste Cup-a-Soup door eerst de inhoud van het zakje in uw mok te doen en er daarna kokend water op te gieten. Dit is bovendien gemakkelijker want de soep lost zo beter op en u hoeft dus minder te roeren. Om een optimale smaak te krijgen raden wij u aan kokend water te gebruiken. De kartonnen Cup-a-Soup bekertjes zijn verkrijgbaar bij FOOX. Op de achterzijde van de Cup-a-Soup verpakkingen staat de hoeveelheid calorieën per 100ml en of de Cup-a-Soup smaak weinig zout of weinig vet bevat.
Knorr
Unox
Cup-a-Soup Systemen
Cup-a-Soup Systemen

Lees meer

Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux