FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Rookwaren & Rokersbenodigdheden

FOOX is met afstand dé grootste leverancier van sigaretten, sigaren en shag aan tabak- en gemakswinkels. Tot de afnemers van FOOX behoren oa. Primera, Bruna, The Read Shop, Tabaktief en Tabaronde. Ook de leveringen van rookwaren en rokersbenodigdheden aan convenience stores van oa. Texaco, Avia en Esso zorgen voor een aanzienlijk marktaandeel.

FOOX zorgt voor een ruim aanbod van tabaksproducten die voldoen aan de eisen van de markt. Met een grote variatie in verpakkingen van sigaretten, sigaren en shagtabak komt FOOX tegemoet aan de wensen van haar klanten. Actuele Food- & Non-Food trends, scherpe aanbiedingen en inspiratie voor de detailhandel vanuit elke FOOX vestiging bij u in de buurt.

Onze eigen Terra Brown sigarettenhulzen zijn gemaakt van een hoogwaardig kwaliteit vloeipapier en zijn voorzien van een stevige filter. De hulzen blijven mooi rond doordat de Terra Brown sigarettenhulzen zijn verpakt in beschermende dozen van 250 of 500 stuks.

Ook Dark Horse Vloei, Tips & Stoppers zijn verkrijgbaar bij FOOX. Met de nieuwste technologiën en technieken is het Dark Horse assortiment geëvolueerd en verbeterd. Het complete assortiment bestaat uit Mentholhulzen, Tips, Vloei & Hulzenstoppers
Sigarettenhulzen zijn bijzonder gemakkelijk te vullen met een sigarettenstopper van Mascotte. Tip! Gebruik voor het vullen van de Terra Brown sigarettenhulzen een Mascotte Hulzenstopper.

BIC Aanstekers: Nummer één wereldwijd in merk-zakaanstekers. Van zak- tot multi-disciplinaire aanstekers; BIC biedt veilige en betrouwbare producten voor dagelijks gebruik.
Bic
Mascotte M Series
Actiefolders
Actiefolders

Lees meer

Meldpunt accijnsfraude
Smoking Vloei
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux