FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

NSO Retail Beurs 2020

UPDATE: Helaas is de NSO genoodzaakt om de NSO Retail Beurs van zondag 15 maart te verplaatsen naar het najaar.


Officieel bericht vanuit Stichting NSO Retail Activiteiten:

'Helaas zijn wij tot de conclusie moeten komen dat we de NSO Retail Beurs 2020 niet a.s. zondag maar op een latere datum (na de zomer) moeten organiseren.
De afgelopen dagen hebben verschillende exposanten zorgen geuit over deelname aan de beurs in het licht van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Ook zijn er zorgen over mogelijke risico’s m.b.t. een mogelijke besmetting die bezoekers/retailers zouden kunnen oplopen.

Heel graag wilden wij u a.s. zondag ontmoeten en een goed verzorgde, inspirerende en gezellige beurs organiseren. En daar waren we ook helemaal klaar voor!
Maar de recente ontwikkelingen maken het te onmogelijk om onze ambitie nu waar te maken. In overleg met Expo Houten wordt gezocht naar een andere datum. De NSO Retailbeurs 2020 gaat gewoon door, alleen na de zomer!

Een vervelende en moeilijke beslissing, waarvoor wij u begrip vragen.
De ondernemers in onze branche hadden wij a.s. zondag willen informeren over allerlei urgente en relevante onderwerpen. Op dit moment werken wij daarvoor aan een alternatief communicatieprogramma.
Daarover volgt zo spoedig mogelijk nader informatie.'
 

Op zondag 15 maart organiseert de NSO de NSO Retail Beurs 2020; dé vakbeurs voor ondernemers met een tabaks-/gemakswinkel, buurtsupermarkt, (kantoor)boekhandel of pompshop. Ruim 35 exposanten, waaronder FOOX Groothandel, bieden u een compleet overzicht uit het volledige tabaks- en gemaksassortiment.

De NSO Retail Beurs 2020 wordt dit jaar wederom georganiseerd in EXPO Houten. Dit moderne en centraal in Nederland gelegen beurscomplex is uitstekend bereikbaar met de auto en biedt bezoekers gratis parkeerruimte.

De NSO Retail Beurs  is een beurs voor retailers. Ondernemers met een tabaks-/gemakswinkel, (kantoor)boekhandel, buurtsupermarkt of petrolshop. MKB-ers met een winkel die sterk verbonden is met de buurt of wijk waar deze gevestigd is. Een winkel met een breed assortiment. Zoals onder meer: rookwaren, kansspelen, boeken, tijdschriften, post-/pakketdiensten, zoetwaren, frisdranken, etc. etc. De beursvloer bestaat uit stands van aanbieders van deze producten en diensten: fabrikanten, groothandels en overige leveranciers.

De NSO Retail Beurs kenmerkt zich door gastvrijheid en een professionele uitstraling. In een goed bereikbare en centrale locatie midden in Nederland. Alle activiteiten vinden plaats op één dag, op één beursvloer. De handelsbeurs waar standhouders hun assortiment presenteren: Met introducties, innovaties en speciale beursaanbiedingen, het centrale cateringplein en overige horeca-uitgifte punten waar bezoekers en standhouders elkaar ontmoeten en spreken, en de uitreiking van de NSO Buurt Bokaal 2020.

De NSO Retail Beurs wordt een dag vol inspiratie, kennisdeling en ontmoetingen. Daar wilt u, als ondernemer samen met uw partner en winkelmedewerker(s) toch bij zijn?

Op de website van Expo Houten kunt u zich aanmelden voor gratis toegangskaarten. Vul uw gegevens in en uw toegangsbewijs wordt u per email toegezonden. 

Klik hier om u aan te melden als bezoeker van de NSO Retail Beurs  >>

Datum: zondag 15 maart 2020
Openingstijden: van 09.00 tot 17.00 uur. Vanaf 9.00 uur wordt voor de vroege vogels een ontbijt/brunch geserveerd!
Locatie: EXPO Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE HOUTEN
Toegang: gratis

De NSO Retail Beurs is alleen toegankelijk voor personen die professioneel verbonden zijn aan de tabak- en gemaksdetailhandel met een minimale leeftijd van 18 jaar. Bij de toegang van de beurs zal hier op gecontroleerd worden. Er is geen kinderopvang aanwezig.

 
Bron : FOOX Groothandel
Externe link : http://www.nsoretailbeurs.nl/
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux