FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

In de spotlight: Café en partycentrum de Kegel in Zoutkamp

Voor deze editie zijn we naar het mooie Zoutkamp gereden in de provincie Groningen.
Frank Zijlstra nam in 2020 het dappere besluit om het café en partycentrum de Kegel over te nemen. Frank zegde zijn baan bij Heiploeg op om zich volledig te focussen op zijn nieuwe eigen bedrijf.
Ondanks alle coronaperikelen die zich vlak na de overname voordeden, is het overnemen van het café toch een groot succes geworden.
 
Café en partycentrum de Kegel is een multifunctioneel bedrijf waar allerlei dorpelingen en toeristen op af komen.
Door de actieve houding van Frank is er nieuw leven ingeblazen en valt er iedere week wat te beleven in het gezellige café en partycentrum. Ook de jeugd is in groten getalen aanwezig in het café op vrijdag en zaterdag na het voetballen. Regelmatig komen er ook grote artiesten optreden.Daarnaast is er ieder jaar het bekende Pinkerfeest waar ook veel optredens plaatsvinden en er leuke wedstrijden worden georganiseerd.
In combinatie met de traditionele kermis wordt Zoutkamp dan net als eerdere edities weer omgetoverd tot een groot feest voor iedereen. Als enige café in het dorp is een goede en tijdige voorbereiding dan ook essentieel om het elk jaar weer tot een succes te maken. 
 
De samenwerking met FOOX en de Kegel is ontstaan vanuit onze contacten met Heineken waar wij als FOOX een agentschap van voeren.
FOOX heeft de gesprekken zorgvuldig voorbereid, met de informatie van de vertegenwoordiger van Heineken, waarna de definitieve samenwerking tot stand is gekomen.
Het persoonlijke contact wat FOOX vertegenwoordiger Robbert daarna heeft opgebouwd met Frank, en de verdieping vanuit FOOX in de ondernemer, gaf uiteindelijk de doorslag om voor FOOX te kiezen. Goed luisteren naar de klant en begrijpen wat de klant wil is enorm belangrijk voor een ondernemer, zodat er ingespeeld kan worden op de behoeften van de klant. Inmiddels leveren we hier tot volle tevredenheid van de klant alweer bijna een jaar. Met name de korte lijnen binnen FOOX, het snelle schakelen en een vaste chauffeur worden als zeer prettig ervaren. 
 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux