FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX West in gesprek met Crematorium en Begraafplaats Zuylen

Al 12 jaar komt Felix van Dijck als accountmanager over de vloer bij Zuylen. In eerste instantie voor DFC Grootverbruik, maar na de overname van DFC Grootverbruik door FOOX, nu als accountmanager van FOOX.

Als een dierbaar iemand overlijdt, komt er veel op je af. De vele emoties kunnen verwarrend zijn en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke opgave. Dat gevoel begrijpen de medewerkers van Stichting Crematorium en Begraafplaats Zuylen in Breda. Zij zullen alles in het werk stellen om de dienstverlening naar alle wens te verzorgen, zodat het een uitvaart wordt die recht doet aan het leven van de overledene. Een afscheid met een Ziel noemen ze dat bij Zuylen. Dat vraagt om een uiterste inspanning van alle medewerkers van het crematorium van Zuylen, maar ook van haar toeleveranciers.

Zoals de uitvaartverzorgers van Zuylen kijken naar de wensen van de nabestaanden, kijkt Felix van Dijck samen met Henriette van der Steen, hoofd horeca en Yvette Langbroek, manager crematorium bij Zuylen, naar de wensen en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. We zoeken samen naar passende oplossingen, als het gaat om producten uit het FOOX – assortiment en zo nodig daarbuiten. We zijn altijd op zoek naar het beste, passend bij de klant want… “We beseffen dat we het elke keer maar één keer goed kunnen doen.”


 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Externe link : https://zuylen.nl/
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
effe soep
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux