FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Xavier van Lijden van Wilmer sigaren in DelftWilmer is een traditionele sigarenspecialist met een moderne gedachte. “Service heeft voor ons altijd een belangrijke rol gespeeld’’ geeft Xavier direct aan, ‘’We geven onze klanten de ultieme beleving wanneer ze bij ons binnen stappen”.

Xavier is de 4e generatie die deze authentieke zaak runt samen met zijn vrouw Yvette.
De winkel is destijds opgericht als filiaal van Van Andels tabakfabriek uit Leiden, en Hillen’s sigarenfabriek uit Delft. De filiaalhouder was de heer Chris Wilmer.
In die tijd waren er tientallen filialen van deze twee fabrieken waarvan de meeste in de jaren dertig zijn gesloten of verkocht aan de filiaalhouder. Zo ook aan de heer Wilmer.
Vele verwijzingen naar die tijd zijn nog altijd zichtbaar in de winkel, wat het unieke karakter onderstreept.

Zodra je de winkel in stapt ga je terug in de tijd. Je heb je het gevoel alsof je in een andere wereld bent beland. Al honderd jaar en vier generaties lang delen wij onze kennis over tabak in hetzelfde pand, inclusief het oorspronkelijke interieur.
Met een grote walk-in humidor en een enorm uitgebreid assortiment sigaren kan de sigarenliefhebber uren vertoeven.

’’FOOX is sinds jaar en dag onze vaste leverancier. Belangrijk is dat er wordt meegedacht en dat er altijd ruimte is om zaken bespreekbaar te maken. Met name de fijne omgang met de medewerkers van FOOX zorgt al jaren voor een trouwe en loyale relatie’’, aldus Xavier.
’’Ook voor ons zijn het door de Corona maatregelen moeilijk tijden, we zijn vlak na de gedwongen sluiting direct overgegaan op bezorgen, dit mocht al vanaf 20 meter van onze zaak. FOOX is hierin niet afgeweken van onze zijde, en staat altijd klaar om ondersteuning te bieden waar nodig. ’’

 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux