FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Peter Spierings van Café Biljart Ons Thuis

Peter & Ellen Spierings zijn de trotse eigenaren van Café Biljart Ons Thuis in Zevenbergen. Ons Thuis is na de opening op 27 april 2018 qua klanten en omzet alleen maar aan het groeien. In zeer korte tijd heeft Peter (Peer) zich in het Brabantse dorp op de kaart gezet. Dit mede dankzij zijn eigen biermerk Peerke en de shotjesavonden op zaterdagavond. Tijdens deze shotjesavonden kosten de houseshotjes slechts € 1,-! 

Sinds de opening is Peer een tevreden klant bij FOOX West. Er waren al contacten met Kees Stok van FOOX West, dit omdat Peer hiervoor de inkoop deed bij een café en hier destijds de eerste contacten zijn gelegd. Toen hij de kans kreeg om een eigen café te openen werd er dan ook direct contact opgenomen met FOOX West om mee te denken met het assortiment.

Tijdens dit gesprek is geopperd om een eigen biertje te gaan tappen, dit is in combinatie met Horecabier en Bierwinst gerealiseerd. Het eigen bier “Peerke” zorgt voor 50 procent van de bieromzet. Dit geeft aan dat een eigen merk in zo’n korte tijd een naam kan verwerven als een A merk. Een eigen biertje geeft een stuk beleving en identiteit mee volgens de kroegbaas.

FOOX levert het totaalassortiment, alles in 1 levering op 1 factuur. Ook voor alles 1 aanspreekpunt is ideaal, geen zoektocht naar de juiste contactpersoon. Bestellen via de webshop werkt ideaal en is erg overzichtelijk en met de komst van de FOOX app wordt het bestellen alleen maar gemakkelijker. Het totaalassortiment wat FOOX West aan Ons Thuis levert bestaat uit bieren, sterke dranken, frisdranken, glaswerk maar ook de gehaktballen, zoetwaren, chips en koffie. Wanneer er dingen zijn die wij willen proberen leggen wij dit voor bij FOOX en wordt er direct mee gedacht en wordt het geregeld. 

Het meedenken, de heldere communicatie en de prijs was de reden om voor FOOX te kiezen. Zowel Peer als Kees gaan uit van een hele lange en goede samenwerking!


Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux