FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Marco Custers van Tabakspeciaalzaak Heksenberg te Heerlen

Na 15 jaar actief te zijn geweest in de advertentiemarkt hebben Marco en zijn vrouw de stap genomen om een eigen zaak te beginnen. Op 5 januari 2010 werd aan de Mgr. Hanssenstraat 9 Tabakspeciaalzaak Heksenberg geopend, lid van Limtaco met als leverancier FOOX | Zuid-Nederland. De zaak wordt gerund door de hele familie, want inmiddels draaien zoon en dochter ook mee. 

De zaak ligt in een wijk die behoefte had aan een sociale buurtwinkel. En dat deze behoefte er was is inmiddels wel bewezen; “we hebben nog steeds een gezonde zaak met een grote clientèle” aldus Marco.

April 2014 zijn ze met de zaak verhuisd naar de Mgr. Hanssenstraat 17. Een ruimer pand met een drogisterij historie. Door het behalen van het diploma Drogist door hun dochter, konden er drogisterij producten toegevoegd worden aan het assortiment.

Inmiddels is de zaak uitgegroeid tot een Tabak en Gemakswinkel met een gevarieerd assortiment. Onder andere rookwaren, e-roken, lectuur, wenskaarten, kantoorartikelen, cadeauartikelen, zoetwaren, dranken, ijs en schoonmaakartikelen. Maar ook Giftcards, Lotto-Toto krasloten en Staatsloten zijn verkrijgbaar. Tevens een stomerij service, OV-oplaadpaal en een DHL Parcel en Express Shop. Vanaf  januari dit jaar levert FOOX | Zuid-Nederland hier ook verse broden, verse broodjes, appelflappen en croissants. Met zo’n breed assortiment terecht kunnen bij 1 leverancier is voor Marco een uitkomst.

“Mede dankzij FOOX | Zuid-Nederland als totaalleverancier, welke al bijna 10 jaar onze partner is, kunnen wij trots zijn op onze zaak!” 


Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux