FOOX in gesprek met Linda en Natasja van café 't Voss & Rijck in Hulst

‘’We kregen op 8 mei 2020 - in de eerste lockdown - de sleutels en zijn toen begonnen aan de verbouwing die vijf maanden duurde. We hebben één week kunnen draaien en moesten daarna sluiten vanwege de maatregelen’’, zegt Linda.
Toch hebben de twee enthousiastelingen alles gedaan om er het beste van te maken. ‘’We hebben een fotospeurtocht gedaan voor zowel volwassenen als kinderen, take away met koffie to-go en wafels en een wandelroute, allemaal met een hapje en een drankje erbij’’ vertelt Natasja. 
Maar vanwege de lockdown kregen we niet de mogelijkheid om klanten te leren kennen of te laten zien wat we in huis hebben. We bieden een groot aanbod aan speciaalbier aan en toen bedachten we het ‘voorproefje’, een pakketje met verschillende speciaalbiertjes om uit te proberen.’’, vult Linda aan. 

Waarom hebben jullie voor FOOX gekozen als leverancier?
‘’Voorafgaand hebben we een aantal leveranciers uitgenodigd en met FOOX hadden we meteen een hele goede klik. Wij vinden het ook heel belangrijk dat als wij bellen met een vraag, we dan ook meteen geholpen worden.
En met ons grote aanbod aan speciaalbier, waaronder wat biertjes die moeilijker te verkrijgen zijn, weten we bij FOOX Groothandel de Smet dat het voor ons geregeld wordt.’’ 

We willen Linda en Natasja heel erg bedanken voor het leuke gesprek en wensen hun heel veel succes met hun café.
 
Bron : FOOX Groothandel