FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Linda en Natasja van café 't Voss & Rijck in HulstCafé ’T Voss & Rijck in Hulst opende in oktober vorig jaar haar deuren. Linda de Vos en Natasja Rijk, eigenaressen van het café, vertellen over hun eerste half jaar als cafébazinnen. 

‘’We kregen op 8 mei 2020 - in de eerste lockdown - de sleutels en zijn toen begonnen aan de verbouwing die vijf maanden duurde. We hebben één week kunnen draaien en moesten daarna sluiten vanwege de maatregelen’’, zegt Linda.
Toch hebben de twee enthousiastelingen alles gedaan om er het beste van te maken. ‘’We hebben een fotospeurtocht gedaan voor zowel volwassenen als kinderen, take away met koffie to-go en wafels en een wandelroute, allemaal met een hapje en een drankje erbij’’ vertelt Natasja. 
Maar vanwege de lockdown kregen we niet de mogelijkheid om klanten te leren kennen of te laten zien wat we in huis hebben. We bieden een groot aanbod aan speciaalbier aan en toen bedachten we het ‘voorproefje’, een pakketje met verschillende speciaalbiertjes om uit te proberen.’’, vult Linda aan. 

Waarom hebben jullie voor FOOX gekozen als leverancier?
‘’Voorafgaand hebben we een aantal leveranciers uitgenodigd en met FOOX hadden we meteen een hele goede klik. Wij vinden het ook heel belangrijk dat als wij bellen met een vraag, we dan ook meteen geholpen worden.
En met ons grote aanbod aan speciaalbier, waaronder wat biertjes die moeilijker te verkrijgen zijn, weten we bij FOOX Groothandel de Smet dat het voor ons geregeld wordt.’’ 

We willen Linda en Natasja heel erg bedanken voor het leuke gesprek en wensen hun heel veel succes met hun café.
 
Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux