FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Jan Hendrik Jager van Sportbar de Middelzee in Bolsward

Sinds kort is Jan Hendrik Jager de nieuwe pachter van de kantine van sporthal de Middelzee in Bolsward. In het afgelopen half jaar deed Jan Hendrik bij zijn vorige werk, als manager van MFC 't Harspit in Oppenhuizen, al zaken met FOOX Bergsma Franeker. Het was voor Jan Hendrik dan ook een logische stap om voor zijn eigen bedrijf zijn vertegenwoordiger van FOOX hiervan op de hoogte te stellen en uit te nodigen. 
 
"Vanaf het begin van onze samenwerking is er een heel goede klik met mijn vertegenwoordiger Gerrit Hoekstra en hij heeft mij dan ook echt enorm geholpen om in een heel korte periode dit bedrijf op poten te zetten", vertelt Jan Hendrik onder het genot van een kop koffie uit zijn door FOOX nieuw geleverde koffiemachine. Op de vraag wat nu het sterke punt is van FOOX, wordt als antwoord gegeven de levering van het totaalpakket. 
In de sportbar van Jan Hendrik is FOOX dan ook leverancier van o.a. Kornuit, het totale Vrumona-pakket, de koffievoorziening alsook de gebruikelijke snacks welke je in een sportkantine mag verwachten. Vanaf het begin is Jan Hendrik zeer te spreken over de Klassiek-producten en natuurlijk de bijbehorende scherpe prijs. Deze worden dan ook logischerwijs gebruikt in zijn sportbar. 
 
Voor de toekomst gaat Jan Hendrik zich, naast de gebruikelijke sportactiviteiten, ook focussen op het organiseren van diverse evenementen in de grote sporthal. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om vergaderingen, bijeenkomsten en/of cursussen te faciliteren. Van beide kanten verwachten we dan ook een mooie toekomst en namens FOOX Bergsma Franeker wensen wij Jan Hendrik veel succes!
 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
effe soep
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux