FOOX in gesprek met gebroeders Klaas en Bert van Mondo Verde in Landgraaf

n 2007 nam de familie van der Honing Mondo Verde over. Ze toverden het park om tot een prachtig familiepark waarin wereldtuinen, dieren en attracties centraal staan. Vandaag vertellen zij jullie meer over hun jaren als eigenaren van dit park.

“We hebben het park opgekocht uit een faillissement. We zagen al snel dat we het concept wereldtuinen moesten bijstellen om zo een grotere doelgroep aan te spreken. Hierbij dachten wij aan gezinnen met kinderen. Door de jaren heen, kwamen er steeds meer attracties in het park, zoals onze nieuwe attractie de ‘Pirate Splash’ (een waterspektakel)” vertelt Bert. 

“Het concept van de wereldtuinen blijft bestaan en hierop spelen wij nog verder in door de verdere toevoeging van dieren zoals aparte vogels, tijgers en wolven” vult Klaas aan. 

“Om ons verder te onderscheiden van andere parken, hebben wij in 2018 het All You Can Eat concept ingevoerd. Dit betekent dat bezoekers de hele dag onbeperkt genieten van eten en bepaalde dranken” reageert Bert. 

Waarom hebben jullie voor FOOX gekozen als leverancier?
“Dit gebeurde op een speciale manier. Eén van de mede-eigenaren van FOOX was een oud klasgenoot. Een aantal jaar geleden herstelden wij het contact en zo kwamen wij voor het eerst in aanraking met FOOX. Wij vinden een goede prijs/kwaliteitverhouding belangrijk voor onze producten, waaronder het snoepgoed. Samen met FOOX hebben we gekeken naar de mogelijkheden en ons assortiment verder uitgebreid.
Momenteel is FOOX onze leverancier van o.a. schoonmaakproducten, koffie, snacks en disposables. We omschrijven FOOX als een serieus bedrijf, waar hard werken centraal staat met zeer enthousiaste vertegenwoordigers.”
FOOX in gesprek met gebroeders Klaas en Bert van Mondo Verde in Landgraaf