FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met gebroeders Klaas en Bert van Mondo Verde in LandgraafIn 2007 nam de familie van der Honing Mondo Verde over. Ze toverden het park om tot een prachtig familiepark waarin wereldtuinen, dieren en attracties centraal staan. Vandaag vertellen zij jullie meer over hun jaren als eigenaren van dit park.

“We hebben het park opgekocht uit een faillissement. We zagen al snel dat we het concept wereldtuinen moesten bijstellen om zo een grotere doelgroep aan te spreken. Hierbij dachten wij aan gezinnen met kinderen. Door de jaren heen, kwamen er steeds meer attracties in het park, zoals onze nieuwe attractie de ‘Pirate Splash’ (een waterspektakel)” vertelt Bert. 

“Het concept van de wereldtuinen blijft bestaan en hierop spelen wij nog verder in door de verdere toevoeging van dieren zoals aparte vogels, tijgers en wolven” vult Klaas aan. 

“Om ons verder te onderscheiden van andere parken, hebben wij in 2018 het All You Can Eat concept ingevoerd. Dit betekent dat bezoekers de hele dag onbeperkt genieten van eten en bepaalde dranken” reageert Bert. 

Waarom hebben jullie voor FOOX gekozen als leverancier?
“Dit gebeurde op een speciale manier. Eén van de mede-eigenaren van FOOX was een oud klasgenoot. Een aantal jaar geleden herstelden wij het contact en zo kwamen wij voor het eerst in aanraking met FOOX. Wij vinden een goede prijs/kwaliteitverhouding belangrijk voor onze producten, waaronder het snoepgoed. Samen met FOOX hebben we gekeken naar de mogelijkheden en ons assortiment verder uitgebreid.
Momenteel is FOOX onze leverancier van o.a. schoonmaakproducten, koffie, snacks en disposables. We omschrijven FOOX als een serieus bedrijf, waar hard werken centraal staat met zeer enthousiaste vertegenwoordigers.”


Bron : FOOX Groothandel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux