FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Dee Zegveld en Ria Nauts van Servicebedrijf Kunst & Vliegwerk

Dee Zegveld: “Met 30 jaar ervaring biedt Servicebedrijf Kunst & Vliegwerk (hierna; SKV) een zeer uitgebreid assortiment aan diensten. Van het invullen van de schoonmaakdiensten tot catering, het ontzorgen van de klant staat centraal. Dit komt ook terug in het motto: Als wij het niet doen, wie doet het dan wel? SKV staat garant voor het leveren van een oplossing op maat.”

“Het eerste contact met FOOX Groothandel Zuid Nederland - Venlo dateert van de zomer van 2018, in de persoon van Rick Verrijdt. Voor het exploiteren van een bedrijfskantine waren wij op zoek naar een totaalleverancier, in het speciaal eentje die met ons meedenkt. Het gevoel bij FOOX was direct goed.
Dagelijks zijn hier ongeveer 200 mensen aan het werk en gezondheid is een belangrijk thema. Vanuit FOOX kwam het advies om alles zo vers mogelijk te bereiden, zo min mogelijk kant-en-klaar dus. Bij dit advies bleef het niet, verkoopadviseur Rick Verrijdt kwam samen met broodleverancier Diversi Foods langs en samen met ons werd er een proefsessie georganiseerd waarbij de leverancier samen met ons het brood afbakte en belegde. Op dezelfde manier werden ook verse smoothies van Fresh Fruit Express geadviseerd, deze zijn een regelrechte hit!
Medewerkers kunnen bij ons tevens bestellen via e-mail, als zij geen tijd hebben om te lunchen in de kantine. Daarnaast houden we uiteraard rekening met diverse allergieën.  

Van koffie, thee en soepen tot vrieswaren, verse zuivel, vleeswaren, groenten & fruit kunnen wij terecht bij FOOX.
Vroeg in de ochtend worden deze producten bij ons aangeleverd en door een van de vriendelijke bezorgers op hun plaats van bestemming gebracht (keuken & koelcel).
Als wij een keer iets vergeten te bestellen, dan wordt het alsnog geregeld door FOOX. Daardoor kunnen wij doen wat we het liefst doen, ondernemen!” 


 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux