FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX in gesprek met Anja Biemold van Nedko Kozijntechniek BV te Enschede

Nedko Kozijntechniek is een kozijnenfabriek in Enschede die al meer dan 27 jaar toonaangevend is in Nederland. Nedko produceert kozijnen, deuren voor zowel de particuliere als zakelijke markt. 

Via accountmanager Karin Bossink kwam ik, Anja Biemold in contact met FOOX. Ik had nog nooit van FOOX gehoord en ik kocht bij diverse bedrijven onze kantoor-, kantine- en schoonmaak materialen in. Dit betekende meerdere prijslijsten, meerdere leveringen, meerdere facturen.

Omdat wij al jaren “oude” koffie- en watermachines hebben die zeker niet milieubewust zijn en nodig aan vervanging toe zijn zocht ik machines die zo energiezuinig mogelijk waren. Oscar Bruinooge, specialist bij FOOX m.b.t. koffiemachines, heeft voor onze 2 panden mooie water- en koffiemachines geregeld. We zijn uiteraard ook overgestapt van plastic bekers en roerstaafjes naar kartonnen bekers en houten roerstaafjes.

Na intern onderzoek is gebleken dat diverse kantoorartikelen te vervangen zijn door artikelen die meer voldoen aan de huidige milieueisen. Bij FOOX kon ik voor ons bedrijf alles vinden, zodat we o.a. op een verantwoorde maatschappelijke wijze geproduceerd kopieerpapier zijn gaan gebruiken. 

Met een personeelbestand van 35 FT hebben we de portie verpakkingen van de Cup a Soup en de plastic bekers en roerstaafjes op aanraden van FOOX vervangen. We hebben nu een Cup a Soup automaat met daarin 3 smaken soep. 
Zo gaan we steeds meer over naar maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Bij FOOX vind ik al die verschillende producten op 1 site. Kortom: 1 bestelsite, 1 bestelling, 1 levering, 1 factuur. Voor mij een win-win situatie.
En, nog even dit; reken maar dat ik prijzen heb vergeleken, maar ook hiervoor kwam ik telkens weer bij FOOX uit!


 
Bron : FOOX Groothandelsorganisatie
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux