FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX Hoofdsponsor Stadium FunRun 2018

Op 16 november 2018 vindt de FOOX Stadium FunRun Excelsior plaats. De FOOX Stadium FunRun Excelsior is een sportieve vrijdagmiddagborrel voor iedereen: jong én oud en getrainde én beginnende lopers. De run staat in het teken van Spieren voor Spieren en Excelsior4All. Dit jaar is er de 1 KM Family Run, 1902 M Run, 5 KM Run en een 10 KM Run! Schrijf je dus nu in voor één van de afstanden! Zo ben je sportief bezig én steun je de goede doelen: Spieren voor Spieren en Excelsior4All

Kralingen by Night!
De FOOX Stadium FunRun Excelsior: een uniek hardloopevenement door en rond het Van Donge en de Roo Stadion voor het goede doel! Dit jaar vindt de derde editie plaats van het evenement. Kom in beweging en loop langs unieke plekken waar normaal gesproken alleen de Excelsior-spelers mogen komen, zoals de kleedkamer en gang richting het veld. En finish op de middenstip! Daarbij zorgen we langs het parcours en voor alle deelnemers voor feestelijke verlichting. Kralingen by Night!

Doel van de FOOX Stadium FunRun Excelsior
Excelsior4All is het maatschappelijke hart van de voetbalclub Excelsior. Het doel van de stichting Excelsior4All is middels de kracht (merk, imago en kernwaarde) van Excelsior sociaal-maatschappelijk actief te zijn in de regio Rotterdam. Die maatschappelijke rol zorgt voor verbetering van de leefsituatie van individuen, groepen en wijken.

Spieren voor Spieren werkt aan een wereld waarin kinderen niet langer lijden aan of onder een spierziekte. Om dit te bereiken wordt intensief samengewerkt met medisch specialisten, wetenschappers, onderzoekers, het bedrijfsleven en alle topsport- en kind-ambassadeurs. Spieren voor Spieren zoekt enerzijds een oplossing voor spierziekten, anderzijds wil Spieren voor Spieren kinderen en hun gezinnen die nu lijden onder hun spierziekte helpen.

FOOX relaties kunnen sponsoren
U kunt meehelpen om de FOOX Stadium FunRun Excelsior tot een succes te maken! Vanaf 200 FOOX punten (5 euro) kunnen FOOX relaties al sponsoren! Wij zorgen ervoor dat uw ingeleverde punten worden omgezet naar een donatie welke vervolgens zichtbaar zal zijn op de donatiepagina! Uiteraard mét uw bedrijfsnaam. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail te sturen naar funrun@foox.nl met daarbij het gewenste punten aantal welke u wilt doneren! Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0180 – 33 36 88.

Iedereen kan meedoen
Heeft u zelf altijd al een keer op de middenstip van een eredivisie club willen staan? Dan kunt u natuurlijk ook zelf mee lopen met de FunRun. U kunt u inschrijven op de site van de FOOX Stadium FunRun.

Meer informatie of aanmelden voor de FOOX Stadium FunRun? Neem contact op met de klantenservice van FOOX, (0180 – 33 36 88) of bezoek de website van FOOX Stadium FunRun.


 
Bron : FOOX Stadium FunRun Excelsior
Externe link : http://www.stadiumfunrun.com/
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
effe soep
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux