FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Koffie & Thee

Café Auberge Fresh Brew koffie is gemalen koffie van verse bonen. Smaakvolle koffie, op ieder moment van de dag, kopje voor kopje vers gezet. Door de speciale samenstelling van de melanges en de snelle zetmethode is elke kop of kan filterkoffie intens en smaakvol. Café Auberge is Alles voor Koffie, lekker dichtbij! Een totaalconcept voor Koffie & Thee dat inspeelt op uw individuele wensen. De constante topkwaliteit van de uitgebalanceerde melanges garanderen u een perfecte invulling van uw Koffie & Thee voorziening. Ontdek bij FOOX de koffiemachine die bij u en uw medewerkers past. Een koffieautomaat bij uw FOOX Groothandel kopen, huren, leasen of gewoon vrijblijvend op de proef. Samen komen wij tot de beste koffieoplossing voor uw bedrijf of organisatie.

Informeer eens naar de mogelijkheden om duurzame kofiie en thee op het werk te gebruiken. Café Auberge koffie is 100% sustainable en PickWick thee is verkrijgbaar met het Utz Certified- keurmerk in de smaak English Tea. Naast de PickWick thee is alle Good Origin-koffie 100% Utz gecertificeerd. Er is een variant beschikbaar voor alle zetsystemen van Douwe Egberts.

Interesse in een koffieautomaat maar nog geen keuze kunnen maken? Een proefplaatsing van een koffieautomaat is wellicht een verstandige keuze. Wilt u meer weten over deze service? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze koffiespecialisten geven graag advies over de beste afstelling van uw koffiemachine. Informeer ook eens naar ons serviceassortiment bestaande uit servies, melk, suiker en koekjes.
Douwe Egberts Koffie
Bravilor Koffiemachines
Pickwick Thee
Pickwick Thee

Lees meer

Lipton Thee
Espresso
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux