Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Kerstpakketten

Welkom op de kerstpakkettenpagina van FOOX, één van de grootste kerstpakketten aanbieders van Nederland. FOOX is een toonaangevend bedrijf in kerstpakketten & wijnen. Met onze ruime ervaring in de Food én Non-Food branche kunnen wij ieder jaar opnieuw de beste invulling aan de mooiste kerstpakketten geven. Bij ons bent u dus verzekerd van een mooi kerstpakket en een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Kerstpakketten zelf samenstellen! Wilt u een afspraak maken voor het zélf samenstellen van uw kerstpakketten in onze showroom, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice of ons vrijblijvend een email sturen. Vraag altijd een offerte aan, deze zijn vrijblijvend. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’ maar wel alles duidelijk op papier heeft staan.

U kunt onze traditionele kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. U bent verzekerd van dé beste groothandel in kerstpakketten van Nederland. Onze kerstpakketten & wijnpakketten worden ieder jaar gepresenteerd in diverse prijsklassen en feestelijk en smaakvol samengesteld. Het is mogelijk naar eigen keuze en budget een pakket samen te stellen. Ook het bijvoegen van wenskaarten, agenda's of bedrijfsgadgets behoort tot de mogelijkheden.
Kerstpakketten & Geschenken
Kerstpakketten 2017
Het kiezen van de juiste én mooiste kerstpakket is in veel gevallen, voor u als klant, een lastige en tijdrovende klus. Iedere relatie, collega of werknemer die u een kerstpakket schenkt heeft andere verwachtingen ten aanzien van het kerstgeschenk wat ze krijgen. Ons team van specialisten zit klaar voor al uw vragen en kan u desgewenst in keuzes adviseren. FOOX start daarom vroeg in het jaar met de samenstelling van luxe kerstgeschenken en wijnpakketten.

Ook dit jaar kunt u weer een keuze kunnen maken uit onze schitterende collectie. Wij raden u aan om bestelling zo snel mogelijk aan ons door te geven. Op deze manier bent u verzekerd van een tijdige levering van uw eindejaarsgeschenken.

Onze kerstpakketten zijn duurzaam en worden met de grootste zorg samengesteld. Het assortiment bestaat uit diverse prijsklassen en thema's. De eindejaarsgeschenken van FOOX bestaan uit een mix van food- en non food artikelen en zijn verpakt in respectievelijk feestelijke kerstdozen, wijnkokers, rieten mandjes of houten kistjes.
Kerstpakketten bij FOOX
Kerstpakketten bij FOOX
Kerstpakketten offerte aanvragen
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via deze website. U ontvangt de offerte zo spoedig mogelijk per email. Als u de ondertekende offerte retour faxt dan heeft u de bestelling geplaatst. Uiteraard is het ook mogelijk om de ondertekende offerte te emailen.

Indien u na de uiterlijke besteldatum wenst te bestellen, raden wij u aan u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is. Na ontvangst van uw, voor akkoord getekende, offerte ontvangt u onze digitale factuur per e-mail. De getekende offerte is tevens uw orderbevestiging.

Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op ons rekeningnummer. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.
Kerstpakketten bestellen
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - Natural American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
MTS Euro Products
effe soep
Fortuin
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
Diversi Foods
VCT Fine Tobacco Products