FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Hygiène

Een breed assortiment aan interieurreinigers & allesreinigers, sanitair & vloerreinigers, keukenreinigers, vaatwasmiddelen & wasmiddelen. FOOX is uitstekend in staat om uw problemen op het gebied van schoonmaak te analyseren en om oplossingen op maat aan te bieden!

De reiniging van gebouwen verschillende taken. FOOX kan aan deze uitdagingen met een grote mate van efficiëntie voldoen. Dankzij ons brede aanbod van reinigingsproducten kunt u in profiteren van optimale resultaten. FOOX biedt een uitgebreid en betrouwbaar servicepakket op het gebied van toilethygiëne.

FOOX is voor uw afvalverwerking dé beste keuze. Wij leveren artikelen voor het schoonhouden van alle ruimtes in bedrijven, horeca, medische instellingen, petrol en overheidsinstellingen. 

Afvalzakken zijn er in vele soorten en maten. FOOX heeft voor iedere toepassing een afvalzak op maat. Afvalzakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kwaliteiten. Bent U toch nog op zoek naar andere zakken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Informeer eens naar werkwagens van Numatic of Vileda. Deze professionele werkwagens bieden veel ruimte voor schoonmaakmaterialen zoals sprayflacons, poetsdoeken, emmers en reinigingsmiddelen.
Cleanfix
Mopsystemen
Reinigingsmiddelen
Reinigingsmiddelen

Lees meer

Papier & Dispensers
Vileda
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux