FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Dranken

FOOX heeft een breed en gevarieerd assortiment frisdranken, bronwater, vruchtensappen, energydrinks en alcoholische dranken en volgt de laatste trends op de voet! Frisdranken worden door FOOX geleverd aan bedrijven mét en zonder catering, supermarkten, gemakswinkels, benzinestations, snackbars, avondwinkels, hotels en rijdende winkels.

Bestel nu uw glasdeurkoelkast bij FOOX en verdien hem in één klap terug! U betaalt de schitterende Liebherr koelkast zélf. Vervolgens ontvangt u de eerste inlading helemaal gratis van FOOX Groothandelsorganisatie. Gedurende een periode van 3 jaar wordt uw FOOX Groothandel uw leverancier voor gekoelde dranken. De koelkast blijft gedurende 3 jaar gevuld conform het meegeleverde schappenplan. Interesse? Informeer snel naar deze interressante aanbieding.

Informeer ook eens naar de nieuwe Chiller van Bravilor: Fris. Zuiver. Dorstlessend. De Chiller schenkt heerlijk gekoeld kraanwater. En voor de liefhebber kunnen er bubbels worden toegevoegd. Door het moderne, frisse design, past het apparaat in elke omgeving.

FOOX verkoopt Spa natuurlijk mineraalwater. Spa Reine is een natuurlijk mineraalwater dat in de Venen, een natuurgebied in de Belgische Ardennen, uit ondergrondse bronnen gewonnen wordt. Door de bijzondere bodem en een natuurlijk filteringproces van jaren heeft Spa Reine een unieke samenstelling.
Sourcy Vitamin Water
Red Bull
Chocomel
Chocomel

Lees meer

Lipton Ice Tea
Pepsi Cola Max
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux