FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Diepvries

Het klassieke assortiment van 'Klassiek' ... Om uzelf als ondernemer te onderscheiden in kwaliteit en vakmanschap is het vaak hard werken, zeker met een steeds kritischer wordende consument.

Een compleet 'Klassiek' snack assortiment voor onder andere iedere cafetaria, sport- & bedrijfskantine, petrolshop, buurthuis; kortom, voor ieder buitenshuis consumptiemoment een professionele oplossing!

Met een breed assortiment traditionele snacks, zoals diverse smaken kroketten, soufflés en oosterse snacks, is FOOX bij uitstek uw ideale partner in snacks. De 'Klassiek' producten zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit en worden gemaakt van de beste ingrediënten.

Op basis van originele recepten probeert 'Klassiek' de kwaliteit van vroeger te combineren met de wensen van nu. De gehele productlijn bevat naast het complete assortiment voor iedere buitenshuis consumptie ook een aantal mooie streekgebonden producten. De kwaliteit van het 'Klassiek' - assortiment wordt dagelijks getest door duizenden consumenten, waardoor deze altijd gewaarborgd blijft. Over de prijs van de producten kunt u gerust zijn, wekelijks weten vele ondernemers dat ze met 'Klassiek' nooit teveel betalen. Een garantie voor u als ondernemer: De 'Klassiek' producten worden niet verkocht in retail en zijn daarmee dus exclusief voor u als onze gewaardeerde afnemer.

Het Klassiek assortiment is verkrijgbaar bij alle FOOX vestigingen én Willie Robben.
Bake Off
Klassiek voor Cafetaria & Kantine
Handijsjes
Diepvries Snacks
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux