Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Diepvries

FOOX levert frites van Lamb Weston. LambWeston gebruikt daarvoor de mooiste aardappelen, de lekkerste kruiden en de zuiverste plantaardige olie. In moderne fabrieken worden deze grondstoffen verwerkt tot de smakelijkste aardappelproducten. Informeer bij onze horecabuitendienst naar de diepgevroren aardappelproducten en appetizers.

Vleeskroketten en traditionele vleeskroketten zijn in smaak variërend maar altijd met de vertrouwde kwaliteit. Het uitgebreide assortiment kroketten van Ad van Geloven, Laan Snacks en Kwekkeboom is verkrijgbaar bij FOOX.

Laan Snacks is een merk, dat hoge bekendheid geniet in de Foodservice. Met een breed assortiment traditionele snacks, zoals diverse smaken kroketten, soufflés en oosterse snacks, is Laan Snacks bij uitstek uw ideale partner in snacks. De producten zijn stuk voor stuk van prima kwaliteit en worden gemaakt van de beste ingrediënten. FOOX heeft alle toppers van Laan Snacks in het assortiment.

Kwekkeboom is natuurlijk bekend van de rundvleeskroketten en bitterballen. Dat zijn op zichzelf bijzondere lekkernijen met een heel eigen smaak. Maar Kwekkeboom bereidt veel meer specialiteiten, die alleen al door de verrassende ingrediënten een geheel eigen karakter hebben. Neem bijvoorbeeld de nieuwe seizoenslijn. Een viertal kroketten, ieder met zijn specifieke smaak en karakter, die elkaar afwisselen en alleen exclusief tijdens hun eigen seizoen te verkrijgen zijn.
Bake Off
Diepvries Snacks
Handijsjes
Klant worden bij FOOX
Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - Natural American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
MTS Euro Products
effe soep
Fortuin
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
Diversi Foods
VCT Fine Tobacco Products