FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Convenience

Om onze afnemers zoveel mogelijk van dienst te zijn adviseren onze petrolspecialisten het meest ideale food & non-food assortiment. Het bedenken van acties en het ontwikkelen van concepten behoren daarnaast tot de mogelijkheden. FOOX reageert op de behoefte van de retailer door het aanbieden van een breed assortiment convenience goods.

Steekzekeringen, motorolie, jerrycans, autolampen en ruitensproeiervloeistof. Kortom, auto-accessoires zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment. Bekende merken als Motip, Bar's Leaks, Carplus, Osram en Turtle Wax ontbreken niet in ons complete aanbod. Denk ook aan wasmiddelen en poetsmiddelen voor het interieur en exterieur van de auto.

Wij helpen u graag bij het maken van een schapindeling of het samenstellen van een assortiment. Retailers kunnen zich onderscheiden door het voeren van een assortiment partyproducts. Het assortiment zal helpen de omzet te verhogen.

Naast feestartikelen die gebruikt worden voor verjaardagen, carnaval en Halloween, levert FOOX producten van Folat die het hele jaar door gebruikt kunnen worden.
Automotive
Duracell
Hansaplast
Gehwol Voetverzorging
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux