FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX als werkgever

FOOX is een inkoop-, marketing- en salesorganisatie met zes aangesloten groothandelsbedrijven. De zes vestigingen zijn over geheel Nederland verspreid waardoor FOOX een landelijke dekking heeft en daarmee afnemers een hoge service kan bieden.

FOOX is, door de groeiende markt, altijd op zoek naar getalenteerde mensen met een frisse kijk die kunnen bijdragen aan de kwaliteit die wij onze klanten beloven. Van telesales tot bezorgers, van administratieve medewerkers tot orderpickers en service monteurs. Samen zorgen wij ervoor dat we onze slogan “HARTELIJK GELEVERD” waar kunnen maken! Medewerkers zijn het gezicht en de kracht van onze organisatie. Betrokkenheid van medewerkers wordt verwacht en gewaardeerd, ambities kunnen worden nagestreefd en persoonlijke groei en ontwikkeling wordt gestimuleerd. FOOX heeft een platte organisatiestructuur waardoor er veel ruimte is voor ieders inbreng.

Flexibiliteit is de rode draad in onze organisatie. Daarom bieden we allerlei dienstverbanden aan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fulltime-, parttime- en oproepcontracten.

Past bovenstaande verhaal helemaal in jouw straatje? Aarzel dan niet en kijk snel bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar HRM@foox.nl

Kennismaken met FOOX? Bekijk de bedrijfsfilm op YouTube.
 
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux