FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX als stageplaats

Zoek je een leuke en leerzame meewerkstage of ben je op zoek naar een stageplek om af te studeren? Dan is FOOX Groothandelsorganisatie hét bedrijf waar jij naar op zoek bent.

Als erkend leerbedrijf neemt bijvoorbeeld de FOOX vestiging in Venlo, FOOX Groothandel Zuid-Nederland, graag zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat om opleidingen van studenten en Young Professionals. FOOX Groothandel Zuid-Nederland heeft niet alleen in de Logistiek of Administratieve stageplekken te vergeven, maar ook op het gebied van Marketing en Communicatie, HRM en Sales. Van MBO-niveau 2 tot en met WO-niveau; je bent van harte welkom in onze organisatie.

Past bovenstaande verhaal helemaal in jouw straatje? Aarzel dan niet en stuur snel je sollicitatie naar HRM@foox.nl

"De eerste week in een nieuw bedrijf is altijd even aftasten maar je wordt snel opgenomen in het team en iedereen is bereid je te helpen! Een uitdagende en bovendien afwisselende stage die, uiteraard in overleg, voor een groot deel zelf in te vullen is.” (Rick, student Commerciële Economie).

“Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplaats in de logistiek? Dan ben je bij FOOX Groothandel Zuid-Nederland aan het juiste adres. Je hebt hier de mogelijkheid om veel praktijkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen. Je leert veel verschillende dingen in de logistieke branche. Denk hierbij aan orders picken, het proces van inkomende en uitgaande goederen en het verzendklaar maken van bestellingen. Ook word je volledig begeleid door een stagebegeleider en hangt er een prettige werksfeer binnen het bedrijf.” (Martijn, student Logistiek Supervisor).

 Kennismaken met FOOX? Bekijk de bedrijfsfilm op YouTube.
 
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux