Mogen wij cookies gebruiken om uw gebruikerservaring te verbeteren?

FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

FOOX Hoofdkantoor

Voor de afdeling E-Commerce op ons hoofdkantoor in Veenendaal zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Student / Junior Content Medewerker (pt)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers; Je wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar bent voornamelijk bezig met je eigen project: In samenwerking met collega's ga jij digitale content aan onze producten toevoegen om de vindbaarheid van onze producten op het internet te vergroten.

Lees meer

FOOX | West BV

Voor de afdeling Verkoop Binnendienst zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige BBL medewerker binnendienst die open staat voor een nieuwe uitdaging:

Medewerker (BBL) Verkoop Binnendienst (pt)

Je wordt begeleid door, en werkt samen met, ervaren medewerkers. Je wordt betrokken bij allerlei werkzaamheden, maar er bestaan ook eigen projecten waarmee je je kan bezig houden. Je werkt mee op de afdeling Verkoop Binnendienst. Je verzorgt mailingen naar onze klanten, neemt orders op en verwerkt deze in de systemen.

Lees meer

FOOX Hoofdkantoor

Voor ons hoofdkantoor in Veenendaal zijn wij per 1 mei 2017 op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging.

Financieel administratief medewerker 16uur

Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie; oa. boeken van bankafschriften, boeken van inkoopnota's, verzorgen van de facturatie, debiteurenbeheer, verzorgen van BTW aangiftes, voorbereiden jaarrekening t.b.v. accountantscontrole, overige financieel administratieve taken.

 

Lees meer

FOOX | Bergsma Franeker BV

Voor onze vestiging in Franeker zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega die open staat voor een uitdaging:

Oproep / Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

FOOX | Zuid Nederland BV

Voor onze vestiging Zuid-Nederland in Venlo zijn wij op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en zelfstandige collega's die open staan voor een uitdaging:

Vakantiekracht Logistiek

De werkzaamheden bestaan uit het verzamelen, inpakken en sorteren van orders. Opruimen en schoonhouden van de werkplek en andere voorkomende werkzaamheden. Ervaring met orderpicken en / of andere logistieke werkzaamheden is een pre.

Lees meer

Emmi Caffè Latte
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
Agio
FOOX Groothandelsorganisatie
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
Santa Fé - Natural American Spirit
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Gamucci
Folat Partyproducts
MTS Euro Products
effe soep
Fortuin
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Kraepelien & Holm
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
Nescafé Professional
Diversi Foods
VCT Fine Tobacco Products