FOOX Groothandel

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Belegde Broodjes

Belegde broodjes van The Bread Office. The Bread Office is een eigentijds merk dat staat voor goede kwaliteit, een uitstekende smaak en een merk dat veel aandacht heeft voor de wereld om ons heen.

FOOX levert The Bread Office broodjes, sandwiches en wraps dagelijks vers aan op uw locatie, met smaak bereid en met dagvers brood. De producten van The Bread Office worden dagelijks vers gemaakt met de allerbeste ingrediënten. The Bread Office is hét merk voor de Out of Home met voorverpakte broodjes & sandwiches.

Dagelijks weten duizenden automobilisten de weg te vinden naar o.a. tankstations om daar snel overheerlijk belegde broodjes & sandwiches te kopen. Als u kiest voor de verse belegde broodjes in uw tankshop kunnen wij u voorzien van promotiemateriaal als, schapstrips, schapkaartjes en wobblers.

FOOX levert, in diverse regio's, verse belegde broodjes & sandwiches van The Bread Office  en dit naar volle tevredenheid van de huidige afnemers. Een lekker én vers belegd broodje, geeft direct een kwaliteitsgarantie af, dit mag gezien worden in uw shop.
Borgesius Verse Broodjes
The Bread Office Broodjes
Borgesius
Borgesius
Fruit
Zuivel
Coca Cola
Depa
British American Tobacco
Mascotte
FOOX Groothandel
Douwe Egberts
Imperial Tobacco
JTI
Philip Morris
Scandinavian Tobacco Group
Concorp
Haribo
Campina
Cloetta
Cleanfix
Animo
Bravilor
Ecolab
BIC
Ferrero
Ad van Geloven
MTS Euro Products
Eden Watercoolers
Greenspeed
Heupink & Bloemen
Hoppe
J.Cortès
Kellogg's
Lamb Weston
Landewyck Tabak
Lebara Mobile
Mars
Mondelez
Nestlé
Numatic
Perfetti van Melle
Grolsch
Pronk
Red Bull
Diversi Foods
Ritmeester
Satino
Skjinner
Spa Water
Smokestik
Unilever Food Solutions
Oliehoorn
Vrumona
Storck
Unilever
United Softdrinks
Van Vliet
Vileda
Starsweets
VCT Fine Tobacco Products
UCC Coffee Benelux