FOOX

De pagina of het document waar u om heeft gevraagd bevat handelsinformatie inzake tabaksartikelen of alcoholische dranken en is uitsluitend bestemd voor wederverkopers van deze producten. Tevens moet u voor het inzien van de inhoud minimaal 18 jaar oud zijn.

Bent u 18 jaar of ouder en wederverkoper van tabaksproducten en/of alcoholische dranken?

Kinder bueno white T2

Omschrijving

  • Kinder bueno white T2
  • Kinder Bueno White is een verfijnd, heerlijk tussendoortje dat een melkachtige crème en een hazelnootvulling combineert met een krokante dunne wafel, volledig gehuld in een laagje witte chocolade met een crunchy cacao meringue. Het wordt aangeboden in enkelvoudige porties: elke reep is apart verpakt. Er zitten twee repen in een verpakking. Er zitten 30 verpakkingen in een doos.
  •  
  •  
  • Artikelnummer: 40416
  • Bestelhoeveelheid: 1
  • Verpakking: DS
  • Consument EAN-code: 80761761
  • Verkoop EAN-code: 8000500121467
  • Consument EAN-code: 80761761
  • Verkoop EAN-code: 8000500121467
  • Consument EAN-code: 80761761
  • Verkoop EAN-code: 8000500121467

Voedingswaarden

Ingredi‰nten: witte chocolade 28% (cacaoboter, suiker, magere melkpoeder, boterconcentraat, emulgatoren: lecithinen [soja], aroma's), suiker, palmolie, tarwemeel, magere melkpoeder, melkpoeder, gemalen hazelnoten 5%m, weipoeder, tarwezetmeel, magere cacao 0,4%, zonnebloemolie, melkeiwitten, emulgatoren: lecithinen [soja], rijsmiddelen (ammoniumcarbonaten, natriumwaterstofcarbonaat), aroma's , zout. Op het totaal: melkproducten 21,5% (magere melkpoeder en melkpoeder 20,5%, boterconcentraat

Waarde per 100 GR
Energie (KJ) 2387
Energie (Kcal) 572
Vet (GR) 35.9
Energie (GR) 16.8
Koolhydraten (GR) 53
Waarvan suikers (GR) 43.6
Eiwitten (GR) 8.8
Natrium (GR) 0.36

Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product voor de juiste voedselinformatie want er kunnen meerdere varianten in omloop zijn. FOOX Groothandelsorganisatie biedt u de voedselinformatie die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan. Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door hen verstrekte voedselinformatie.